Форма заказа
 

Віза нареченої

Особливості візи нареченої

Документи для візи нареченої

Якщо Ви до цього вже перебували у шлюбі, то Вам необхідно надати



 

 Ось і на Вашій вулиці свято - Ви знайшли свою другу половинку.  Але є один нюанс - Ваш обранець – громадянин іноземної держави, і тепер перед Вами постала проблема вибору місця проживання.  Якщо Ви вирішили переїжджати за кордон, Вам необхідно оформити візу нареченої.

 Особливості візи нареченої

 Для початку, необхідно уточнити деякі особливості цього різновиду віз.  Якщо мета прибуття до країни - укладення шлюбу, то треба оформлювати візу нареченої.  Якщо Ви потрапите за кордон за туристичною чи гостьовою візою, а потім укладете там шлюб, Ви втратите безліч вигідних пільг.  Також можуть з'явитися певні складнощі з навчанням та працевлаштуванням.  Крім того, Вам обов'язково потрібно запам'ятати, що віза нареченої видається тільки на певний термін, і якщо після його закінчення Ви не укладете шлюб, то Вам треба буде залишити країну.  І доведеться знову проходити процедуру отримання візи.

 Ви можете почати оформляти візу як на території України, так і у країні проживання нареченого.  Наприклад, у Німеччині для оформлення візи нареченої необхідна її особиста присутність, а в деяких країнах візу може почати оформляти і наречений, якщо подасть заяву до компетентних органів країни.

 Документи для візи нареченої

•             довідка про громадянство

•             довідка про несудимість

•             свідоцтво про народження

•             заява про сімейний стан

 Якщо Ви до цього вже перебували у шлюбі, Вам потрібно надати:

1.            заяву дружини / чоловіка про виїзд дитини за кордон на постійне місце проживання

2.            довідку про розлучення

3.            свідоцтво про смерть дружини / чоловіка

 Всі документи обов'язково потрібно перекласти і оформити відповідно до усіх вимог країни виїзду.  Необхідно окремо уточнювати точний пакет документів для кожної країни, тому що вимоги відрізняються.  У певних країнах Вам потрібно надавати фотографії та листування, щоб довести відносини з нареченим.  А якщо Ваш наречений – італієць, необхідно отримати у італійських органів спеціальний дозвіл на шлюб.

 Викликати певні проблеми при отриманні візи або навіть стати причиною відмови може перебування під слідством, наявність судимості або деяких захворювань.  Також негативно вплине факт, якщо у Вас були візи наречених в інші країни.

________________________________________

 Якщо Ви вирішили почати оформлення пакету документів для шлюбу, рекомендую зателефонувати у Бюро перекладів "Инфоперевод" за телефонами (095) 301-80-00, (063) 347-14-88, (097) 220-94-99, (044 ) 227-12-54, і наші співробітники підкажуть Вам, з чого краще почати.

 
 
 

Карта проезда к бюро переводов Инфоперевод